Image

Infra fűtőfilm

Az infra fűtőfilm ideális egyaránt padló, fal és mennyezet fűtésre. Használt fűtőelem a szén, melyet ezüst pasztával kombinálva rányomtatják egy hőszigetelő, tűzálló PET fóliára, majd ezekre rá kerül egy réz szalag és végezetül az egészre egy Laminex fólia.

Az így létrejött terméket egy erre a célra kialakított speciális kemencében magas hőmérsékletű hőkezelésnek vetik alá. A végeredmény egy rendkívül stabil, időtálló, kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkező, energiatakarékos fűtőfilm.

Az egyedülálló gyártási technológiának köszönhetően a fűtőfilmek jól tűrik az esetleges túlmelegedést, valamint kiválóan viselik a nagy súlyterhelésből származó nyomást.

Az öszetett termelési folyamatok részeként működő szigorú gyártástechnológiai ellenőrzéskenek és a körültekintően megválogatott alapanyagoknak köszönhetően garantálni tudjuk a legjobb minőségű fűtőfilmet Sepsiszentgyörgyön vagy akár egész Romániában.

A PET fóliára felhordott szén hőt, infravörös hullámokat valamint anionokat bocsájt ki. A kibocsájtott infravörös hullámok elnyomják a kellemetlen szagokat, megakadályozzák a baktériumok elterjedését és köztudottan serkentik a szervezet anyagcseréjét.

Image

Copyright © 2019 SepsiSolar